2011-12-23 11:31:18• hírek • Szatmar.ro

Te is lerúgtad volna a szurkoló veséjét?

Nem mindennapi esemény miatt szakadt félbe a hét közepén az Ajax és az Alkmaar közötti Holland Kupa-meccs: egy szurkoló beszaladt a pályára és igyekezett megütni a vendégek kapusát.

Amikor néhány hete Ploiesti-en a Petrolul egyik szurkolója befutott a pályára és megütötte George Galamazt, a Steaua védőjét, azt mondtuk, ilyen csak Romániában történhet meg. Ehhez képest a jóval civilizáltabbnak tartott Hollandiában is hasonló esemény történt szerda este. Az AmsterdamArenában egy szurkoló szaladt be a pályára és gyakorlatilag megtámadta az Alkmaar kapusát, Esteban Alvarado Brownt.

A Costa-Rica-i hálóőr sem volt rest, földre vitte a támadóját, majd biztos ami biztos, még kétszer jól belerúgott, mielőtt a rendfenntartók odaértek. Akárcsak a román huligánt megütő Novak Martinovics, úgy Alvarado is piros lapot kapott - amit aztán a Holland Labdarúgó Szövetség eltörölt. A kiállításra reagálva Gertjan Verbeek lehívta csapatát a pályáról, így a mérkőzés félbeszakadt.

A 22 éves Alvarado tavaly nyár óta erősíti a holland listavezetőt és a 2009-es U20-as egyiptomi világbajnokságon tűnt fel, ahol a torna legjobb kapusának választották meg Gulácsi Péter előtt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: